Uw eigen steigermateriaal met het gemak van huren!

Wij bieden nu de kans om te investeren in eigen materiaal met de voordelen van huren. Montage en demontage zal worden verzorgd door een van onze gekwalificeerde partners. U heeft ten alle tijde comfort van eigen materiaal, geen afhankelijkheid meer van een andere partij.

Vele bedrijven gingen u voor met de overstap van huren naar aanschaf van eigen steigermateriaal. Uw investering is snel terugverdient. Vaak binnen anderhalf tot twee jaar. Aangezien de steigermaterialen vele jaren mee gaan kunt u de daarop volgende jaren nog profiteren van uw investering.

Ook kunt u sneller schakelen wanneer er een tekort aan steigermateriaal dreigt te ontstaan. Door onze grote voorraad zijn onze materialen zeer snel leverbaar.

Met Rix Steigersystemen als partner heeft u een betrouwbaar adres. Wij staan garant voor de juiste prijs, kwaliteit, service en een goed advies. Uiteraard beschikt ons materiaal over de benodigde certificaten en keuringen. Daarnaast zijn wij toegetreden tot de brachevereniging VSB. Samen met u streven wij naar een veilige werkplek op hoogte.

Wij komen graag vrijblijvend langs om de vele mogelijkheden met u te bespreken.

  • Snelle levering
  • Montage en demontage
  • Geen afhankelijkheid

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]