Rix Steigersystemen

We hebben de ideale oplossing voor diverse vakgebieden en professionals. Of u nu een steigerbouwer, bouwbedrijf, zelfstandige ondernemer, verhuurbedrijf, podiumbouwer of scheepsbouwer bent, bij ons vind u de perfecte steigeroplossing die aan uw specifieke behoefte voldoet.

Of u nu op zoek bent naar een compleet steigersysteem of juiste een specifiek onderdeel, wij helpen u verder!

We bieden kosteloos professioneel advies en ondersteuning, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bij ons draait het niet alleen om het leveren van hoogwaardige steigers; we streven er ook naar om een langdurige samenwerkingsrelatie op te bouwen.
We begrijpen dat uw succes ons succes is.

U kunt online een offerte voor steigermateriaal aanvragen. Wilt u liever eerst advies? Rix Steigersystemen denkt graag met u mee over de beste oplossing.

Rix Modular Safety (RMS)

Het RMS (Rix Modular Safety) systeem staat bekend om haar veelzijdigheid, toepassingen en mogelijkheden. Het RMS systeem wordt gekenmerkt door eenvoud en veiligheid. Het systeem bestaat uit zes hoofdcomponenten: voetspindels, voetstukken, liggers, staanders, diagonaal schoren en vloerdelen (hout/staal). Ieder onderdeel is eenvoudig te (ver)plaatsen. Een gebouwde RMS steiger kan zowel voor de zware metselwerken als lichtere onderhoudsklussen gebruikt worden! Het RMS systeem is universeel en volledig uitwisselbaar met onder andere Layher-Allround en Scafom-Ringscaff.

Rix Lineair Safety (RLS)

Rix Lineair Safety (RLS) wordt gekwalificeerd door de minimale aantal lichte onderdelen. Het RLS systeem bestaat uit de volgende hoofdonderdelen: voetspindels, stelramen, vloerdelen en diagonaal schoren. Met het RLS systeem kan met minimale tijdsbesteding een maximale steiger opgebouwd worden. Een RLS steiger wordt vaak gebruikt voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. RLS steigers zijn compatible en dus volledig te gebruiken naast andere merken zoals Layher-Blitz. Ons RLS systeem is ook leverbaar in aluminium.

Rix Rolling Safety (RRS)

Het RRS (Rix Rolling Safety) systeem wordt gebruikt voor lichte renovatie en schilderwerken. Het RRS systeem is verplaatsbaar door het gebruik van zwenkwielen. Door het gebruik van aluminium zijn de onderdelen zeer licht. Rix verkoopt ook losse onderdelen van het RRS systeem, vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Rix Steigersystemen

Bij ons vindt u een breed scala aan steigeropties om aan al uw bouw- en projectbehoeften te voldoen. Onze compatibele steigersystemen zijn van topkwaliteit. Door onze marktpositie zijn we de voordeligste leverancier van Nederland. Daardoor kunnen we ook snel leveren.

Steigersystemen